Dennis Karssenberg

Wij zijn blij u te mogen voorstellen aan onze nieuwe collega Dennis Karssenberg.

Hij is op 4 januari 2021 bij ons in de praktijk gestart en volgt daarmee Rija Feenstra op als specialist in kaakklachten. Hij zal daarnaast ook werkzaam zijn als algemeen fysiotherapeut.

Rija kan op deze manier meer kinderen gaan behandelen.

Dennis heeft binnen zijn opleiding  ‘Vrije tijd en Recreatie’ veel voor groepen gestaan waar plezier in bewegen een belangrijke factor was. Zijn hart heeft altijd gelegen bij gezond bewegen en mensen stimuleren om bezig te zijn met een gezonde levensstijl. Vanuit die passie en overtuiging is hij dan ook in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut bij Hogeschool Avans in Breda.

“Een op maat gemaakt behandelplan voor ieder individu is voor mij een must binnen mijn vak en een leuke uitdaging voor mij als fysiotherapeut. Ik mag graag samen met de patiënt sparren om een zo goed mogelijke behandeling te creëren, zodat u zo snel mogelijk weer kunt doen waar u plezier aan beleeft.”

Zijn interesse in de orofaciale (kaak) therapie komt vanuit zijn eigen ervaring als kaakpatiënt.  Door verschillende cursussen op gebied van het hoofd- halsgebied, stressgerelateerde klachten is hij zich steeds meer gaan specialiseren in de klachten van de kaak.

Klachten in het hoofd hals gebied zijn vaak complexe klachten. Het lichaam werkt vaak samen in een keten, als een schakel niet goed werkt kan dat onbegrepen klachten geven. Samen met de patiënt en specialisten(tandartsen, kaak chirurgen, KNO artsen en gnatologen) probeert hij u zo goed als mogelijk van uw klachten af te helpen.

Naast zijn werk mag Dennis graag hardlopen en is hij vaak in of op het water te vinden. Tijdens vakanties gaat hij graag samen met zijn  vrouw naar zonnige oorden. Hier zoekt hij ontspanning door te golfsurfen en veel te lezen.

Wij hopen dat Dennis lang en met veel plezier binnen ons team mag blijven werken!

Team Fysiomotion