Corona

Fysiomotion wil op verantwoorde wijze zorg leveren. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Onze praktijk is open.

  • Als het enigszins mogelijk is, behandelen wij op afstand. Dit om de kans op verspreiding van Corona zo klein mogelijk te houden.
  • Wij hebben de optie voor een telefonisch of videoconsult. Als u hiervan gebruik wenst te maken, neem dan contact met ons op. Dit bij voorkeur via de app (Ilona Blauw bij voorkeur via Rixt Knip) of via onze contactformulier of de mail (info@fysiotherapieemmeloord.nl).
  • Tijdens een behandeling op afstand kunnen wij u persoonlijke adviezen en oefeningen geven. Een videoverbinding is daarbij het makkelijkst. We kunnen dan ook de oefeningen controleren. Zo nodig en mogelijk stellen we oefenmateriaal beschikbaar.
  • Het is heel goed mogelijk om tijdens een behandeling op afstand te oefenen. Onze ervaring is dat het mensen motiveert om fanatieker te oefenen, dan wanneer ze dit alleen moeten doen. Het effect van de oefeningen is zo groter.
  • Wij proberen de oefeningen en adviezen zo veel mogelijk te ondersteunen met beeldmateriaal. Dit kan digitaal, maar ook gewoon via de post.
  • Uw zorgverzekeraar vergoedt een telefonisch consult of videoconsult als een fysiotherapiebehandeling. Hiervoor gelden dezelfde regels als voor gewone behandelingen. Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie dan ontvangt u zelf een nota. Klik hier voor de tarieven.
  • Korte vragen beantwoorden wij uiteraard kosteloos.
  • Bij vragen kunt u contact opnemen. Dit bij voorkeur via de app (Ilona Blauw bij voorkeur via Rixt Knip) of via onze contactformulier of de mail (info@fysiotherapieemmeloord.nl)
  • Behandeling in  de praktijk is onder een aantal voorwaarden ook weer mogelijk.

Voor wat betreft het verdere beloop houden wij de actuele informatie van het RIVM in de gaten. Kijk voor meer informatie op www.rivm.nl. Mocht u vragen hebben over onze aanpak dan horen wij dit graag.

Wilt u uw behandelingen weer hervatten of u aanmelden dan kunt u contact met ons opnemen. Dit wel weer bij voorkeur via de app (Ilona Blauw bij voorkeur via Rixt Knip) of via onze contactformulier of de mail (info@fysiotherapieemmeloord.nl). Bent u al onder behandeling dan zullen wij ook proberen u  persoonlijk te benaderen om te horen hoe het gaat. Wij garanderen niet dat dit ten alle tijde altijd lukt. Dus mocht u het idee hebben dat u vergeten wordt, dan kunt u natuurlijk ook zelf contact zoeken.

Wij hopen dat u en uw naasten deze tijd goed doorkomen!

Vriendelijke groet,

 

Team Fysiomotion